Aktieris Čārlijs Šīns atradis jaunu sirdsdāmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2015.gada izskaņā presē parādījās pirmā informācija par aktieri Čārliju Šīnu un viņa saslimšanu ar AIDS, aktieris par slimību paziņoja populāra Amerikas vakara šova ēterā, atzīstot, ka jau 2011.gadā uzzinājis diagnozi. Aktieris neslēpj, ka tikai tagad spējis atgriezties pie ierastās, normālās dzīves.

Pirms pāris dienām aktieris ieradās svinēt laulībā ar aktrisi Denīzi Ričardsu dzimušās meitas Lolas dzimšanas dienu un neapmeklēja ballīti vienatnē, bet kopā ar savu jauno mīļoto Džulsu.

Šīns neatklāj ne kā iepazinušies, ne cik ilgi jau kopā, ne mīļotās vecumu, vien piebilst, ka šie ir pirmie ģimenes svētki, kuros viņu pavada izredzētā, tāpat arī pirmā reize paparaci «nagos».

To visu atklājot fotogrāfiem, Čārlijs mīļi saņēmis Džulsas roku, sieviete, pēc paparaci domām, ir 15-20 gadus jaunāka par aktieri.

Aktierim atgriezties ierastajā dzīvē palīdzēja zāles «PRO-140», kuras pagaidām vēl tiek testētas, bet, tā kā aktieris nepanes ierastās AIDS zāles, tad izmēģinājuma preparāts ir labākais variants, ko ārsti tam ieteikuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu