Irina Šeika un Bredlijs Kūpers vēlas otro bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sputnik

Neskatoties uz to, ka aktieris Bredlijs Kūpers un modele Irina Šeika pēc meitas dzimšanas daudz laika nepavada kopā, viņi intervijās paziņojuši, ka to attiecības ir spēcīgākas nekā jebkad, par spīti tam, ka aktieris filmējas, bet Irina viena audzina bērnu.

Aktieris paziņojis, ka tas, ka viņš visu laiku atrodas filmēšanas laukumā un tikai retu reizi spēj izrauties uz mājām, lai paauklētu mazo Leu, nenozīmē, ka viņš nepiedalās meitas audzināšanā, slavenība domā, ka ar zvaniem un sarunām parāda, ka ir lielisks tēvs.

Pāris sapratuši, ko nozīmē būt vecākiem, un nu sapņo par lielu ģimeni, kurā bērniem nebūtu liela gadu starpība.

Arī Irina vienmēr nav līdzās pāris mēnešus vecajai Leai, slavenība jau paspējusi mirdzēt uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja, paziņojot, ka reizēs, kad viņa strādā, par meitiņu rūpējas viņas māte.

Pāris nevēlas pieņemt darbā auklīti, viņi izlēmuši bērnu audzināšanu uzticēt Irinas mātei, jo tikai tā spēs strādāt un apzināties, ka ar viņu atvasēm viss kārtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu