«Ghetto Games» ir arī ielu dejas un mūzikas kustība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anna Paula - Kuzņecova

Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros «Ghetto Dance Hardcore Battle» finālā pret Francijas un Ukrainas dejotājiem cīņā 2. vietu iegūst Ghetto Dance academy dejotājas Sofija Sonja Gedzenuka un Jūlija Ozovane. Savukārt vokālajā konkursā «Ghetto Faktors» grand prix Amandai Maržeckai no Talsiem, pirmā vieta - Nadeždai Mankevicai no Rīgas, otrā vieta - Jūlijai Korņejevai no Jelgavas un trešā vieta - Karlīnai Priedēnai no Ventspils. Raimonds Elbakjans: «9.sezonā aicinu ikvienu vokālā konkursa «Ghetto Faktors» un ielu deju kustības dalībnieku ar priekšnesumu piedalīties kādā no Ghetto Games 70 pasākumiem Grīziņā un visā Latvijā.»

Jūrmalas Kūrorta svētkos 90 talantīgākie un spēcīgākie ielu dejotāji no Latvijas, Ukrainas, Krievijas, Igaunijas un Baltkrievijas sacentās divās kategorijās – breakdance un hip hop.

Ghetto Dance Academy (Rīgā, Lāčplēša ielā 87F) ir izcila vieta jaunam sākumam cilvēkiem, kuri mīl mūziku un deju. Nav nozīmes ne vecumam, ne sagatavotības līmenim. Tā ir vieta, kur atbrīvoties arī tad, ja iepriekš nav dejots un gribas stilīgāk kustēties. Pieejamas arī individuālas nodarbības.

Savukārt vokālajā konkursā «Ghetto Faktors» ar devīzi «Seko savam sapnim!» notika astoņas atlases dažādās Latvijas pilsētās. Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Saldū un Rīgā savus spēkus izmēģināja 222 talantīgi jaunieši, no kuriem 30 dalībnieki tika uz pusfinālu. 26.05. mūzikas klubā FIRST notika Ghetto Faktora 2017 fināla koncerts, kurā piedalījās 12 finālisti. Pēc šā krāšņā fināla koncerta Ghetto Faktora žūrija (Dj, mūziķis un digitālā mārketinga guru Artūrs Mednis, Latvijas Nacionālās operas soprāns Evija Martinsone, Latvijas hiphopa mūziķis Ģirts Rozentāls, sabiedrībā zināms arī kā Ozols un mūziķis, komponists un grupas «The Sound Poets» līderis Jānis Aišpurs) izvērtēja finālista sniegumu un paziņoja Ghetto Faktora 2017 uzvarētājus.

3. vietu ieguva Karlīna Priedēna (Ventspils)

2. vietu ieguva Jūlija Korņejeva (Jelgava)

1. vietu ieguva Nadežda Mankeviča (Rīga)

Un grand prix 1. vietu ieguva Amanda Maržecka (Talsi)

Amanda Maržecka un Nadežda Mankeviča kā balvu iegūst lielisku iespēju ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā un, sadarbojoties ar Ghetto TV, uzfilmēt šai dziesmai videoklipu. Jūlija Korņejeva un Karlīna Priedēna iegūst iespēju ierakstīt savu dziesmu skaņu studijā.

«Ghetto Games» ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. «Ghetto Games» pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītāju savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanai neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē. Kustības pamatvērtības ir mīlestība, draudzība un līdzcietība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu