Latvijas Mersedesu karalienei beidzot uzradies kavalieris

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

SIA Domenikss īpašniece Benita Sadauska pagājušajā nedēļas nogalē apmeklēja vienu no populārākajiem Jūrmalas restorāniem «Orizzonte», kurā norisinājās pirmais garšu festivāls «AlFresco». Mersedesu karaliene ieradās noslēpumaina vīrieša sabiedrībā un, kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», visu pasākuma laiku staroja, esot līdzās jaunajam kavalierim.

Pārītis pasākumā ieradās vairāk nekā stundu pēc oficiālās atklāšanas, tādā veidā pievēršot sev pastiprinātu uzmanību, bet par to nebēdājās, jo galvenais baudīt vienam otra kompāniju un labo laiku.

Benita vakara gaitā priekšroku deva šampanietim, toties noslēpumainais kungs sarkanvīnam, abi mīlnieki nesmādēja arī Latvijas labākā pavāra pasniegtos ēdienus.

Mīlnieki daudz laika pavadīja kopā runājoties, flirtējot un pārvietojās pa telpu apskāvušies, laiku pa laikam noglāstot viens otra muguru.

Ne Benita, ne pats kungs nevēlējās atklāt ne vīrieša vārdu, ne nodarbošanos, ne apstiprināt vai noliegt attiecību faktu, bet tas netraucē Benitas paziņām presei pastāstīt, ka vīrieti sauc Vitālijs, viņš dzīvo Maiami un pārītis kopā jau ir kādu laiku.

1997. gadā bojā gāja uzņēmējas vīrs Ādolfs Sadauskis, un ilgus gadus par jaunām viņa atraitnes attiecībām publiski nekas netika runāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu