Aktrise Lindsija Loena iejūtas režisores ādā un uzņem seriālu par krievu oligarhiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Lindsija Loena, neskatoties uz dažādiem skandāliem, neveiksmēm mīlas dzīvē, joprojām aktīvi strādā un atrod sev jaunus, interesantus projektus, kuros iesaistīties. Trīsdesmit gadus vecā aktrise paziņojusi, ka uzņems seriālu par krievu oligarhiem.

Aktrise Lindsija Loena gluži kā vairums slaveno aktieru šobrīd apmeklē Kannu kinofestivālu un vienā no intervijām paziņojusi, ka uzņems jaunu seriālu, kurš stāstīs par trīs dažādām krievu oligarhu ģimenēm.

Seriāls tiek uzņemts «Netflix» paspārnē, un arī Loena spēlē jaunajā kino projektā nozīmīgu lomu, slavenība uzņemšanas laukumā pavada katru dienu.

Zinot Loenas romantiskās dzīves aizkulises, ir skaidrs, ka par krievu oligarhiem viņa zina vairāk nekā vairums Holivudas režisoru un aktieru, kā nekā Lindsijai ir bijušas romantiskas attiecības ar Igoru Tarabasovu, kura tēvs ir viens no Krievijas oligarhiem.

Jaunais seriāls jau rudenī būs vērojams televīzijas ekrānos!



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu