Skots Dīsiks atriebjas Kardašjanai, skūpstot jauniņo aktrisi Bellu Tornu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kannu kinofestivāla laikā Kannās atrodas teju visas slavenības, tajā skaitā arī Kortnija Kardašjana ar jauno mīļoto un arī viņas bijušais mīļotais, viņas trīs bērnu tēvs Skots Dīsiks. Ieraugot, ka viņa bijusī publiski skūpstās, mīlinās ar savu jauno draudziņu, Skots devās uz Kannām, kur atrada mierinājumu deviņpadsmit gadus vecās Bellas Tornas apskāvienos.

Ieraugot paparaci uzņemtās fotogrāfijas, kurās Kortnija redzama atpūšamies kopā ar Junesu Bendžimu, Skots no Amerikas lidojis uz Franciju un devies atpūsties uz tām pašām vietām, kuras apmeklē viņa bērnu māte. Nevēloties satikt bijušo mīļoto, Kardašjanai nācās atpūtu dažādos elitāros klubos aizstāt ar atpūtu uz jahtas.

Toties Skots ātri vien atrada atpūtas partneri aktrises Bellas Tornas veidolā, pārītis pie baseina gulēja apskāvušies, skūpstījās un nekautrējās izrādīt paparaci savus labi veidotos augumus.

Ja Skota aizraušanās ar aktrisīti tiek uzskatīta par atriebību bijušajai, tad Kardašjanas romāns jau tiek uzskatīts par nopietnām attiecībām, kā nekā viņa jau satikusi sava jaunā drauga vecākus, pavada teju katru brīvo mirkli kopā ar viņu un izskatās laimīgāka nekā jebkad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu