Baltijas valstu uguņošanas šovs no zemes, gaisa un ūdens Gaujas svētkos Ādažos jau nedēļas nogalē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau nākamsestdien, 27. maijā, Ādažos notiks tradicionālie Gaujas svētki, kas ir gaidītākais gada notikums Ādažu novadā kopš 2010.gada.

Jau no 9.00 rītā ādažnieki un svētku viesi aicināti uz pavasara tirgu, kur būs iespējams iegādāties amatnieku darinājumus, dažādus lauku labumus, mājražojumus, rokdarbus un visu nepieciešamo dārza darbiem. Atrakcijas bērniem, izjādes ar zirgiem, Vējupē - lieliska iespēja vizināties ar vikingu kuģi, kā arī iespēja vērot sacensības airēšanas slalomā. Nacionālo bruņoto spēku militārās tehnikas, drifta, kā arī Porsche auto apskate. Lai priecētu pašus mazākos - Līgo laukumā tuvplānā dzīvnieki no lauku sētas. Ādažu sporta stadionā - sacensības strītbolā, pludmales volejbolā, florbolā un futbolā. Svētkus atklās svētku gājiens. Svētku vadītāji - Ufo, Māris Grigalis un Artūrs Breidaks.

Dienas programmā - Ādažu vidusskolas, pirmsskolas izglītības iestāžu, Ādažu Kultūras centra radošie kolektīvi, bet no plkst. 19.00 - vakara programma, ko atklās «Brīnumskapis lieliem un maziem», «Triānas parks», kam sekos īpaša Gaujas svētkiem veidota koncertprogramma no latviešu estrādes labākajiem darbiem līdz pasaules populārās mūzikas un opermūzikas šedevriem - Gaujas svētku orķestris ar solistiem Dināru Rudāni, Ievu Sutugovu, Andri Ērgli, Nauri Puntuli, Sergeju Jēgeru un Kristīni Prauliņu.

Īsi pirms pusnakts grupa «Zodiaks», bet pusnaktī nebijis Baltijas valstu uguņošanas šovs - no gaisa, zemes un ūdens. «Lietuviešu pirotehnikas kompānija «Blikas» šaus no dambja, igauņu kompānija «Arnika» - no Kultūras centra jumta, bet latviešu «Pyro power» komanda - no Vējupes. Katrai komandai ir savs priekšnesuma dizainers - 3 dažādas komandas, atšķirīgi rokraksti, redzējumi,» stāsta pieredzējušais pirotehniķis Ilmārs Āboliņš.

Pēc pusnakts - Antra Stafecka un «Otra puse», bet 1.30 uz skatuves - «Skyforger». Līdz pat 5.00 rītā dejas ar dīdžeju Robertu Lejasmeijeru.

Visi pasākumi, koncerti, atrakcijas visiem apmeklētājiem ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu