Rutulis laiž klajā jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Pirmdien, 22. maijā, ar sirsnīgu prezentāciju itāļu restorānā «D'arte Terrace», kas izvietojies tirdzniecības centra «Galleria Riga» jumta terasē, norisinājās dziedātāja Normunda Rutuļa devītā ierakstu albuma «Vēl viens laimīgs rīts» atvēršanas svētki, kuru kuplināji daudzie mākslinieka draugi, ģimenes locekļi un žurnālisti.

Normunds sniedza vairāku jauno dziesmu priekšnesumus, tostarp kopā ar albuma līdzproducentu un dziesmu aranžētāju Jāni Ķirsi kopā izpildot albuma tituldziesmu. Apmeklētāji ar aplausiem sveica Normunda un Ievas Kerēvicas dziesmas «Tevis ilgojos» izpildījumu.

Meita Linda kopā ar pārējiem ģimenes locekļiem Normundam dāvāja balonus, pie kura bija piestiprināts Normunda mīļākais gardums, biezpiena sieriņš «Kārums».

Jaunajā albumā pavisam ir 12 jaunas dziesmas, no kurām tikai divas ir publicētas – «Tevis ilgojos» un šī brīža aktuālais singls «Laimīgs».

Albums pieejams visās Jāņa Rozes grāmatnīcās, degvielas uzpildes stacijās, mūzikas veikalos un ir pasūtāms MicRec mājaslapā. Digitālā versijā albums pieejams visās pasaules vadošajās lejupielādes un mūzikas straumēšanas platformās, ieskaitot, iTunes, Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play un Amazon.

Kompānijas «Mikrofona ieraksti» repertuāra direktors Guntars Račs par jauno albumu: «Normunds nepārtraukti meklē sevi mūzikā. Arī šis ir viņa kārtējais atradums un uzdrīkstēšanās pamest komforta zonu, kļūt nopietnākam un arī mūsdienīgākam. Tam ir rezultāti un daudzi būs pārsteigti par to, ka «jā, tas ir Rutulis, taču citādāks». Manuprāt, labāks kā jebkad agrāk.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu