Vatsone un Henkss satiekas psiholoģiskā trillerī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Jau šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros sāk rādīt daudzsološo psiholoģisko trilleri «Sfēra» («The Circle»). Tajā galvenās lomas atveido vieni no šā brīža izcilākajiem kinoaktieriem - Emma Vatsone un Toms Henkss.

Psiholoģiskais trilleris «Sfēra» vēsta par ambiciozo Meju, kura tiek pieņemta darbā pasaulē lielākajā un varenākajā tehnoloģiju un sociālo mediju kompānijā. Jaunā sieviete ir sajūsmā par stilīgo biroju, atsaucīgajiem kolēģiem un plašajām karjeras iespējām. Ievērojuši jaunās sievietes talantus, enerģiju un ambīcijas, kompānijas vadītāji viņai piedāvā piedalīties vēl pasaulē nepieredzētā sociālajā eksperimentā. Rezultātā Meja atsakās no jebkādām robežām starp savu privāto un publisko dzīvi un, ļaujoties visneiedomājamākajiem virtuālās dzīves kārdinājumiem, kļūst par ietekmīgās kompānijas marioneti.

Foto: Kadrs no filmas

Aktrise Emma Vatsone vienmēr ir uzsvērusi, ka vēlas nošķirt savu privāto dzīvi no publiskās, tāpēc filmēšanās psiholoģiskajā trillerī «Sfēra» viņai šķitusi īpaši nozīmīga. Tagad aktrise esot vēl uzmanīgāka tajā, kā ikdienā izmanto internetu. Personīgā drošība ir arī iemesls, kādēļ Emma Vatsone vairs neļaujas pašportretiem ar faniem.

«Ja kāds mani nofotografē un ieliek bildi tīmeklī, tad divu sekunžu laikā tūkstošiem cilvēku zina, kurā vietā es atrodos un kas man ir mugurā. Es to nevēlos,»

filmas publicitātes intervijās atklāta ir aktrise.

Tikmēr aktieris Toms Henks publiski ir jokojis, ka viņš savam varonim kā prototipu izvēlējies ietekmīgās mikroblogu kompānijas «Twitter» vadītāju Džeku Dorsiju. «Es neesmu tik labā fiziskā formā kā tu, nesportoju tik daudz un neēdu tik veselīgi, bet es attēloju tevi,» tādus vārdus Toms Henkss veltījis vienam no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu