Baznīca atļāvusi princim Harijam apprecēt Meganu Mārkli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau labu laiku baumo, ka drīzumā princis Harijs un aktrise Megana Mārkle iestūrēs laulības ostā. Pāris nekomentē izteikumus, bet ar darbībām parāda, ka gatavojas savas attiecības noformēt oficiāli. Pāris paviesojušies Vestminsteras abatijā, kur garīdznieks tos svētījis, vēlāk publiski paziņojot, ka fakts, ka Meganai šīs nebūs pirmās laulības, nav šķērslis tiem apprecēties.

Baznīcas pārstāvis paziņojis, ka būs tikai priecīgs, ja pāris izlems apprecēties, jo viņš labprāt tos salaulās Vestminsteras abatijā, kas kalpojusi kā kāzu vieta Anglijas karaļnamam jau paaudžu paaudzēs.

Mācītājs atklājis, ka karaļnama pārstāvji var precēties ar šķirteņiem tikai no 2002.gada.

Ja pāris vēlas apprecēties, nākamais solis ir oficiāli lūgt karalieni Elizabeti II ļaut noslēgt šīs laulības, ar savu piekrišanu karaliene atzīs, ka atbalsta mazdēla izvēli.

Tā kā drīzumā laulības ostā iestūrēs hercogienes Keitas Midltones māsa Pipa, Megana Mārkle jau devusies uz Angliju, lai piedalītos kāzās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu