60 gadus vecā «Seksa un lielpilsētas» zvaigzne iestājas pret vecuma diskrimināciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR_TASS

Aktrise Kima Ketrela jau nosvinējusi sešdesmito dzimšanas dienu un nu sākusi aizdomāties par sava vecuma aktrišu diskrimināciju Holivudas filmās. Ketrela kā piemēru izmanto seriālu «Sekss un lielpilsēta», kurā, būdama jau cienījamā vecumā, spēja būt seksīga un spilgta savā Samantas Džonsas lomā.

Aktrise intervijā paziņojusi, ka, sasniedzot sešdesmit gadus, no režisoriem var saņemt tikai piedāvājumus spēlēt vecmāmiņas, bet viņa ne jūtas kā vecmāmiņa, ne ir gatava šādām lomām.

Kima piebilst, ka viņas māte jūtas kā sešdesmitgadniece, bet viņa vēl uzskata, ka ir iekārojama un var spēlēt seksuālas lomas, jo seksuāla jūtas arī dzīvē.

Runājot par savu tēlu seriālā «Sekss un lielpilsēta», Ketrela neslēpj, ka sākumā, piekrītot lomai, nožēloja savu izvēli, bet nu lepojas ar lomu, jo viņas tēls pilnībā sagrāva tēlu, ka sieviete gados nevar būt seksuāla un vīriešu iekārojama.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu