Uzņēmējs Gerkens dzimšanas dienā dāvanā saņēmis pat zelta «kluci»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Draugi miljonāram Raimondam Gerkenam 65. dzimšanas dienas svinību laikā ķīniešu restorānā Rīgā uzdāvinājuši 65 rozes, gleznu un zelta «kluci».

«Es zinu, ka tev patīk zelts, tāpēc paņēmu tādu vienu klucīti,» pasniedzot jubilāram dāvanu, sacījis Jūlijs Krūmiņš, ziņo žurnāls «Kas Jauns».

Izdevums novērojis, ka uz svinībām, kuras rīkotas Eiropas dienā, uzaicināti vien pārdesmit Gerkena tuvākie draugi, tajā skaitā arī ekspolitiķis Kārlis Leiškalns, sabiedrisko attiecību eksperts Māris Mednis, bijušais Latvijas dzelzceļa priekšnieks Andris Zorgevics, bijušais Staburadzes prezidents un savulaik Latvijas Nacionālā teātra direktora amatā sabijušais Ivars Rudzītis, kā arī citi Latvijā ietekmīgi vīrieši.

«Ir tā, ka man pašam ļoti tīk ķīniešu ēdieni. Bet tai pusdienošanai ķīniešu restorānā jubilejas dienā ir vēl viens pamatojums. Svinības ir Eiropas dienā, un es draugiem tādējādi papildus vēl vienu reizi atgādinu, ka ar Eiropu vien nekas nebeidzas.

Atgādinu, ka mūsu kontinentā ir arī Āzija ar lielo un vareno Ķīnu...Un pasaule ir daudz, daudz lielāka nekā Eiropa,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstījis Gerkens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu