Kā pēc zaudējuma Eirovīzijā jūtas Agnese Rakovska?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Grupas «Triana Park» soliste Agnese Rakovska Latvijas «Eirovīzijas» delegācijas vadītājai Zitai Kaminskai atklājusi, ka neveiksme starptautiskajā dziesmu konkursā nav nemaz tik slikts notikums kā sākumā likās.

«Nu jau Agnese ir sapratusi, ka neiekļūšana finālā nav pasaules gals. Pirmajā brīdī bija sajūta, ka jābrauc mājās... Paveikts bija ļoti daudz, priekšnesums bija izveidots krāšņs, saņēmām daudz komplimentu, bet rezultāts tomēr neiepriecināja,» žurnālam «Kas Jauns» atklāja Kaminska.

Tāpat viņa izdevumam pastāstīja, ka Rakovska ir apņēmusies iedrošināt mūziķus piedalīties «Eirovīzijas» konkursā, jo gūtā pieredze ir ļoti vērtīga. Pateicoties konkursam, dalībniekiem lielu uzmanību pievērš mediji, mūzikas pasaules speciālisti, kā arī krasi palielinās sekotāju skaits sociālajos tīklos, pieaug skatījumu daudzums dziesmai.

Pēc atgriešanās Latvijā svētdien, 14. maijā, grupa sociālajos tīklos teikusi lielu paldies visiem saviem faniem un atbalstītājiem.

Kā jau ziņots, žūrijas un skatītāju kopvērtējumā Latvijas pārstāvji «Triana Park» ar dziesmu «Line» pirmajā pusfinālā palikuši pēdējā vietā.

Jau ziņots, ka «Eirovīzijas» dziesmu konkursā uzvaras laurus plūca Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu