Eirovīzijas uzvarētājam līdz gada beigām jāveic sirds transplantācijas operācija

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Nākamajā dienā pēc dziedātāja, dziesmu autora Salvadora Sobrala uzvaras Eirovīzijas dziesmu konkursā producents Niks Volmārs, kurš konkursu vēroja klātienē, sociālajā tīklā «Facebook» atklāja, ka Salvadoru nepārtraukti uzmana ārsti un dziedātājam līdz gada beigām jāveic sirds transplantācijas operācija.

Niks raksta, ka Portugāles pārstāvja Eirovīzijas stāsts ir vēl empātiskāks, nekā sākumā redzams, mēģinājumos Salvadors bijis ar ārstiem, bet uz skatuves kāpusi viņa māsa, kura bija redzama kopā ar brāli uzstājamies Eirovīzijas finālā, prezentējot uzvarētājvalsts dziesmu.

Tāpat bija izstrādāts avārijas plāns: ja Salvadoram finālā būs slikta pašsajūta un viņš nevarēs kāpt uz skatuves, viņa vietā dziedās māsa.

«Ārstu lēmums ir, ka līdz gada beigām jāpārstāda sirds. Līdz šim atbilstošs donors Portugālē nav atradies. Un lūk - fināla uzvaras brīdis, kad izpildīt uzvarētājdziesmu Salvadors uz skatuves uzaicināja sev blakus māsu, iegūst citu nozīmi,» tā Niks Volmārs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu