Kultūristam Mārim Šveidukam Indijā nācies izģērbties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inst

Latviešu kultūrists Māris Šveiduks (58) apmeklējis Indijas čempionātu spēkavīru sportā un kultūrismā kā goda viesis. Apbalvošanas ceremonijas laikā skatītāji lūguši bijušajam pasaules čempionam izģērbties un parādīt, cik lieliskā formā var būt cilvēks, kurš gandrīz sasniedzis 60 gadu vecumu.

Šveidukam ceremonijas laikā tika pasniegts kauss, un pasākuma organizators, rādot uz viņu, aicinājis Māri novilkt kreklu, lai parādītu, kādā formā šobrīd ir latviešu kultūrists.

«Pāris tūkstoši kultūrisma sacensību vērotāju vienbalsīgi, kā mūsu Dziesmu svētku koris, skandināja: «Rādi, rādi!» Biju nedaudz samulsis un kādu brīdi tielējos, taču skatītāji panāca savu,» izdevumam «Kas Jauns» atklājis Māris.

Skatītāji nespējuši noticēt tam, ko redz, un ikviens no klātesošajiem vēlējies uztaisīt «selfiju» ar slaveno latviešu kultūristu.

Uz Māri «selfiju» fenomens un indiešu cieņas izrādīšana īpatnējā veidā atstājusi milzu iespaidu.

«Indieši vislielāko cieņu izrāda, paklanoties cilvēka priekšā un ar pirkstiem pieskaroties viņa bikšu starai. (..) Sākumā jutos neveikli, protams, automātiski gribējās paspert soli atpakaļ. Taču indieši tā dara patiešām no sirds. Nācās pie tā pierast,» savos iespaidos par Indiju dalījies Šveiduks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu