Kāpēc pasaulē pieprasīta modele pamet spožo karjeru un atgriežas Latvijā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Rīdziniece Nikole Ivanova (23), kura modeles karjeru uzsāka 12 gadu vecumā, bet no 14 gadu vecuma kaldināja karjeru ASV ar modeļu aģentūras «Hollywood Model Management» palīdzību, tagad pametusi līdzšinējo veiksmīgo profesiju, lai atgrieztos Latvijā pie mīļotā puiša.

Ivanova prezentējusi pasaulē elitārāko zīmolu tērpus, piemēram, no «Chanel» un Calvin Clein», kā arī parādījusies uz žurnālu «Elle» , «Marie Claire» , «Vogue» un «Bazaar» vākiem.

«Modeles darbs man patika, tā bija brīnišķīga pieredze un iespēja apceļot pasauli, bet nu pietiek. Aizgāju no modelēs darba, jo gribēju mācīties un darboties modes un dizaina jomā no citas puses. (..) Jau kopš 14 gadu vecuma mani Rīgā gaidīja mans puisis, pie kura tagad esmu atgriezusies. Aizvien esam kopā. Varētu teikt, ka Latvijā atgriezos ne tikai dzimtenes un vecāku, bet arī mīlestības dēļ,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstījusi modele.

Šobrīd Ivanova Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā studē reklāmu un sabiedriskās attiecības, kā arī kopā ar vecākiem atvērusi modes veikalu, kļūstot par zīmola «Sportique» oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā. Tā kā meitene Amerikā dzīvojusi salīdzinoši taupīgi, pēc atgriešanās sevi palutinājusi ar «Louis Vuitton» somiņu un jaunu «BMW» automašīnu.

Tāpat viņa izdevumam atklājusi, ka beidzot var normāli paēst: «Kad strādāju, formas uzturēšana bija svarīgākais priekšnoteikums. Pusaudzes vecumā, kad hormonu dēļ pieauga svars, tad gan nevarēju ēst ne maizi, ne šokolādi, ne saldumus, pat ne dzert gāzētu limonādi. Mana pārtika bija salāti, ūdens, rīsi, vēlams bez sāls, tomāti, dabīgie jogurti un putras. Plus zaļā tēja un sports.

Tagad ir forši, ka esmu vismaz no šiem ierobežojumiem brīva, lai gan tāpat cenšos uzturēt sevi labā formā, Tad, kad drīkst ēst, ko vēlos, īstenībā nemaz vairs tik ļoti nekārojas pēc gardumiem kā laikā, kad bija stingri jāievēro diēta

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu