Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertsezonu atklās «Mary McBride Trio»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

11. maijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertsezonas atklāšana ar «Mary McBride Trio». Mūziķi uzstājas americana stilā, kas ir roka, blūza, džeza, un kantri mūzikas apvienojums. Pateicoties Amerikas Savienoto Valstu vēstniecības atbalstam, uz vienīgo koncertu Rīgā ieradīsies mūziķi Mērija Makbraida (Mary McBride, vokāls), Deimons Dauno (Damon Daunno, vokāls) un Džons Spērnijs (Jon Spurney, taustiņi) ar koncertu «Crazy Love».

2017. gada brīvdabas koncerti notiks katru ceturtdienu. Tāpat kā citus gadus, visa vasaras programma iepriekš netiks publicēta, katru koncertu izziņojot kā pārsteigumu. Publikai tiks piedāvāts šobrīd svaigākais no Latvijas mūzikā notiekošā, vienu vakaru veltot kādai roka leģendai, vienu estrādes mūzikas elkiem, dažus vakarus ļaujoties elektronikai un eksperimentāliem starpžanru piedzīvojumiem un, protams, atstājot daudz vietas izciliem vokāliem, džezam un pasaules mūzikai.

Dziedātāji Mērija Makbraida un Deimons Dauno, abi spēcīgas balss īpašnieki, un pianists Džons Spērnijs sniegs neaizmirstamu koncertu ar slavenu amerikāņu mākslinieku dziesmām, ieskaitot tādas Ņūorleānas R&B leģendas kā Allan Touissant un Irma Thomas, popa šovmeni Bruno Mars, leģendāro soula dziedātāju Ray Charles un mūzikas gigantus Lou Reed, Prince, Sharon Jones, Leonard Cohen un David Bowie.

Kā pavadošais sastāvs amerikāņu mūziķiem pievienosies profesionāli Latvijas mūziķi Matīss Čudars (ģitāra), Edvīns Ozols. (bass) un Jānis Jaunalksnis (bungas).

The Home Tour from The Home Tour on Vimeo.

Pasākuma laikā darbosies brīvdabas kafejnīcas.

Pasākuma norises laiks no 18.00 līdz 23.00. Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu