«Viņas melo labāk» 5. sezonas ballīte: uzzini jaunos tēlus un likteņa pagriezienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Viņas melo labāk ir kļuvusi par tikpat neatņemama vasaras sastāvdaļa kā jūra, saule un piedzīvojumi, tādēļ seriāla jaunās, 5. sezonas atklāšanas svētki notika uz Tallink prāmja Romantika. Vējā plīvojot matiem, uz kuģa klāja tika atklāti gaidāmas sezonas satraucošākie jaunumi un celti gaismā jaunie aktieri – šosezon seriāla veidotāji tiešām lutinās ar ļoti daudziem kolorītiem tēliem.

Pasākuma vadītāji, atraktīvais Kristians Kareļins un šarmantā Lelde Dreimane atklāja, ka šovasar seriāla varoņiem pievienosies vēl arī citi jauni aktieri – Juris Bartkevičs, Lelde Dreimane, Ivars Auziņš, Kristians Kareļins, Sarmīte Rubule, Maija Arvena Ozoliņa, Ainārs Ančevskis, Kristīne Belicka, kā arī divas jaunas dāmas Sigita un Monika, kuras pērn uzvarēja aktieru konkursā un ieguva iespēju filmēties seriālā. Jauno varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļoto personāžu atveidotājiem – Eviju Skulti, Karīnu Tatarinovu, Aneti Krasovsku, Ievu Florenci, Andri Buli, Kārli Neimani, Lauri Dzelzīti, Māri Bezmeru, Ēriku Egliju, Gintu Andžānu, Daini Gaideli, Elīnu Vāni, Veltu Straumi, Lauri Subatnieku un citiem.

5.sezona – karstāka par vasaras tveici!

Jaunā sezona sāksies ar daudziem pārsteigumiem. Priecīgākais no tiem noteikti ir Simonas jaundzimušais dēliņš. Taču ne visi spēs izbaudīt prieku par šo vēsti – Kārļa laimi aizēnos aizdomu mākoņi par to, vai šis tiešām ir viņa bērns. Situācija kļūs vēl saspringtāka, kad viņš uzzinās par Simonas attiecībām ar Reini. Mieru nespēj rast arī Baiba, kura nu nekā nebūs gatava ļaut Martai baudīt laimi Māra apskāvienos Jūrmalas kūrortā. Arī atbildīgais policists Roberts nespēs samierināties ar kādām attiecībām, un viņu neliks mierā aizdomas par mātes Irēnas kavaliera Fēliksa patiesajiem nodomiem. Kāda cita pāra attiecības tiks pārbaudītas ar daudziem strīdiem un ķildām – kādēļ Arvis nekādi nespēj uzticēties savai jaunajai sieviņai Marijai un vai tas nesagraus viņu laulību? Taču ne vienmēr mīlestība ir pilna ar greizsirdību un aizdomām, vismaz ne sākumā – un šādu laimi beidzot piedzīvos Margo, kurai izdosies sastapt, šķiet, savu lielo mīlu. Savukārt Konstantīns savu mīlas objektu vēl meklē – kas viņam šoreiz būs padomā?

Jauni tēli vēl spraigākiem notikumiem

Šosezon seriāla varoņu komandai pievienosies iemīļotais aktieris Juris Bartkevičs jeb ļoti slīpētais un reizē iznesīgais cilvēks – hameleons Fēlikss Šmakovs. No skata šarmants un ļoti svarīgs kā varens uzņēmējs vai politiķis.Tikai tie daži cilvēki, kas pazīst viņu reālajā dzīvē, pārliecinās, ka viņš ir vilks jēra ādā. Fēlikss bija precējies pat trīs reizes, taču visas trīs sievas šo pasauli atstāja dīvainos, pat aizdomīgos veidos. Ne tuvākajiem, ne tiesībsargājošajām iestādēm tā arī neuzdevās uzzināt, vai Fēliksam ar šīm nāvēm ir bijis kāds sakars. Ļoti viltīgs un slīpēts vīrelis, kas dzīvē ir gājis caur uguni un ūdeni. Viena no sievām, kas pameta šo pasauli, atstāja viņam pieticīgu mājiņu un meitu Ketiju.

Kā vēsta sena paruna – ābols no ābeles tālu nekrīt. Šo parunu droši var attiecināt arī uz Fēliksa meitu Ketiju jeb aktrisi Leldi Dreimani. No sava tēva viņa ir mantojusi viltīguma un blēdīguma gēnus. Viņi abi ir afēristu duets, kas lieliski papildina viens otru. Tikai Ketija, kā jau ikviena sieviete, ir īpaši jūtīga attiecībā uz tēmām, kas skar viņas mirušo mammu. Tas ļoti nepatīk viņas tēvam, jo kaitē netīrajam tēva un meitas biznesam, kā arī kārtējām afērām.

Seriālā parādīsies arī kāds īsts uzņēmējs, turklāt ļoti bagāts. Artūra jeb aktiera Ivara Auziņa uzņēmējdarbības lielākā daļa un nauda apgrozās Krievijas plašumos. Izskatīgs vīrietis, kurš ik pa reizei atgriežas Latvijā, vēloties investēt un attīstīt savu uzņēmējdarbību arī šeit. Harizmātisks vīrietis, kurš spēj piesaistīt ne tikai pievilcīgu sieviešu, bet arī nopietnu vietējo uzņēmēju uzmanību. Taču, atšķirībā no sievietēm, kuras notic un iemīlas viņā uzreiz, vīriešos viņš rada aizdomas, ka uzdodas par kādu citu.

Kostja ir vīrietis – luksofors, kas katru dienu iedegas citā krāsā. Kristiana Kareļina atveidotais Konstantīns ir precējies, taču ne jau Sarmītes Rubules atveidotā sieva Olga, no kuras viņš paniski baidās, viņa dzīvē ir vissvarīgākā. Vissvarīgākās Kostjas dzīvē ir trīs lietas – automašīnas, viņa serviss un sievietes. Viņš ir naivs, draudzīgs, pakalpīgs un gādīgs vīrietis, bet tajos brīžos, kad viņš iedzer alkoholu, viņš pārvēršas Kostjā un iededz zaļo gaismu visādiem notikumiem un pārgalvībām.

Sandra ir meitene ar labu sirdi, kurai patīk gan strādāt veikalā, gan arī sportot un aktīvi pavadīt brīvo laiku. Ar savu mīļumu diemžēl viņa pievelk ne tikai labus cilvēkus, bet arī pilnīgas padibenes. Liktenis aktrises Maijas Arvenas Ozoliņas atveidotajai varonei ir sagādājis nežēlīgus pārbaudījumus, bet varbūt kādam, kas atrodas Sandrai blakus, izdosies viņas dzīvē ienest gaišas krāsas?

Līdz ar Aināru Ančevski ierašanos seriālā ienāks īsts mākslinieks Viesturs. Ar labu sirdi, kurš meklē dzīves jēgu un savu īsto mīlestību. Viņam patīk garas sarunas līdz rītam, malkojot vīnu, kā arī savs darbs – fotografēšana.

Tādas sievietes kā Samantu citi cilvēki mēdz saukt par dēlēm.Aktrises Kristīnes Belickas atveidotā meitene ir šarmanta un skaista, bet par visu svarīgāk šajā dzīvē viņai ir nauda un labklājība. Vīrieši līp viņai klāt kā bites uz medu un ātri viņā iemīlas, bet Samantai tas nav svarīgi, viņa žigli vien aptin vīriešus ap pirkstu un skatās uz viņiem kā iztikas avotu un naudas maisu.

Romantiskais vasaras stāsts ar vieglu kriminālo pieskaņu jeb seriāla Viņas melo labāk nu jau 5. sezona TV3 skatītājus priecēs jau no 22. maija katru darba dienas vakaru plkst. 20:20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu