Čārlijs Šīns pārdod autogrāfus par sešdesmit dolāriem, neslēpjot grūto finansiālo situāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Čārlijs Šīns, filmējoties seriālā «Two and a half men», saņēmis vislielāko honorāru televīzijas vēsturē, bet nu ir izputējis un kopā ar citām reiz slavenām personībām piedalās «Wizard world» fanu šovos, kuru mērķis ir tikties ar faniem un sniegt autogrāfus.

Čārlijs Šīns atšķirībā no citām zvaigznēm nesniedz autogrāfus bez maksas, bet par ikvienu savu parakstu prasa sešdesmit dolārus, neslēpjot, ka ir tuvu bankrotam un, lai nopelnītu, viņam nākas izmantot ikvienu iespēju.

Reiz aktieris saņēma 1,8 miljonus ik nedēļu par piedalīšanos «Two and a half men» filmēšanā; narkotiku atkarības dēļ viņam nācās pamest populāro šovu, un nu viņš ne filmējas, ne dara citus darbus, tātad nekādu ienākumu tam nav, tāpat ir jāmaksā savu bērnu mātēm alimenti, kuru nemaksāšanas dēļ slavenība jau iesūdzēts tiesā.

Par katru parādīšanos «Wizard world» šovā aktieris nopelna divdesmit piecus tūkstošus, un viņš jau ir apmeklējis pasākumu divreiz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu