Latvijas pārstāvji Eirovīzijā, grupa «Triana park» pārsteidz Eiropu, bet neiekļūst finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting (EBU)

9.maija vakarā norisinājās pirmais Eirovīzijas pusfināls, kurā piedalījās arī Latvijas pārstāvji grupa «Triana park» ar dziesmu «Line». Konkursa diena sākās ar grupas solistes Agneses Rakovskas zābaku saplīšanu un problēmas risināšanu, toties vakara beigās grupa vienkārši «spridzināja» Eirovīzijas lielo skatuvi, parādot pašu labāko, krāšņāko šovu Latvijas dalības vēsturē.

Vienmēr, vērojot Eirovīzijas konkursus, tiek apgalvots, ka labākais laiks, lai uzstātos, ir pēdējās trīs uzstāšanās, jo tās balsotājiem vislabāk paliek atmiņā, tātad Latvijai beidzot bija izkritusi laimīgā kārts - valsts pārstāvji uzstājās pēdējie, ar kārtas numuru 18.

Vairākas stundas pirms kāpšanas uz skatuves grupas pārstāvji sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfijas, parādot, ka ir gatavi iekarot Eiropu, rakstot, ka beidzot pienācis spēles vakars un ka tiek cerēts uz skatītāju balsīm!

Jau no pirmajiem uzstāšanās momentiem grupa spēja uzrunāt Eiropu un saņēma skatītāju aplausus, kā arī paši baudīja savu uzstāšanos, kā nekā tik daudzi gadi tika aizvadīti, lai piepildītu vienu no mērķiem – došanos uz Eirovīziju.

«Triana park» par iespēju uzstāties finālā sacentās ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

Beigu beigās no pirmā pusfināla finālā redzēsim Moldovas, Azerbaidžānas, Grieķijas, Zviedrijas, Portugāles, Polijas, Armēnijas, Austrālijas, Kipras, Beļģijas valstu pārstāvjus.

SCREAM ??

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesekrap) on

Jau vienpadsmitajā maijā skatīsimies otro pusfinālu, kurā uzstāsies Serbijas, Austrijas, Maķedonijas, Maltas, Rumānijas, Nīderlandes, Ungārijas, Dānijas, Īrijas, Sanmarino, Horvātijas, Norvēģijas, Šveices, Baltkrievijas, Bulgārijas, Lietuvas, Igaunijas un Izraēlas pārstāvji; 13.maijā uzzināsim Eirovīzijas uzvarētājdziesmu, kā arī valsti, kurā pasākums norisināsies jau pēc gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu