Kendriks Lamārs jau trešo nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) ar jauno albumu «DAMN.» jau trešo nedēļu pēc kārtas saglabājis 1. vietu ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā, ziņo «billboard.com.»

Nedēļas griezumā albums (skat. recenziju) pārdots 173 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. «DAMN.» ir jau trešais Lamāra numur 1 albums, kas seko 2016. gada «Untitled Unmastered.» un 2015. gada «Grammy» ieguvušajam «To Pimp a Butterfly».

Ar 140 000 vienībām 2. vietā startē virtuālā animētā popgrupa «Gorillaz» ar savu jauno plati «Humanz» (Parlophone/Warner Music).

Amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Mērija Džeina Blaidža (Mary J. Blige) ar savu jauno plati «Strength of a Woman» («Sievietes spēks») startē 3. vietā (156 000). Albumā piedalās arī Kanje Vests (Kanye West). «Strength of a Woman» seko Blaidžas 2014. gada albumam «The London Sessions», ar kuru viņa devās koncertturnejā. Tā dēvētās R&B un hiphopa karalienes lielākie panākumi datējami ar 90. gadiem, īpaši debijas plati «What's the 411?».

Dreika «More Life» numur 4, bet Eda Šīrana «÷» numur 5.

Deju mūzikas dueta «The Chainsmokers» debijas albums Memories… Do No Open noslīdējis no 6. uz 9. vietu, bet top10 noslēdz kantri dziesmu autors un dziedātājs Vilijs Nesons (Willie Nelson), kurš savā 84. jubilejā izdevis albumu «God's Problem Child» (Legacy Recordings).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu