Trešais pavasara sezonas Diz.aina tirgus jau šo sestdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 13. maijā, no plkst. 11 līdz 18 norisināsies trešais pavasara Diz.aina tirgus pasākumu telpās «Fabrika», Lāčplēša ielā 101. Šoreiz tirdziņā piedalīsies ap 90 dizaineru no Baltijas valstīm, piedāvājot unikālus dizaina priekšmetus un apģērbu visām gaumēm.

Šis būs jau trešais pavasara sezonas diz.aina tirgus, kurā piedalīsies vairāk nekā 90 dizaineru, pārstāvot visas Baltijas valstis. Ar īpašu piedāvājumu tirdziņā sevi prezentēs Latvijas dizaineri no 8ROOMS - BAIBA RIPA, DACE BAHMANN, SALT, BUG un SOFIA LARK. Tāpat ar jaunajām pavasara kolekcijām tirdziņa apmeklētājus priecēs tādi zīmoli kā Yuta, M50, Baiba Ladiga, kā arī tajā varēs iegādāties Ievas Cipruses zīmola TONIGHT traukus ar haikām, melno un balto keramiku, īpašas mīļlietiņas lieliem, maziem un mājai. Tirdziņa organizatori 2017. gada sezonā cenšas atlasīt pēc iespējas oriģinālāku saturu, lai prezentētu to, uz ko mūsu reģions ir spējīgs pieejamā dizaina jomā.

Tā kā ieplānotais tirdziņa datums ir iekritis darba dienā, tradicionālais tirdziņa darba laiks ir pagarināts par divām stundām, cerot, ka tiem apmeklētājiem, kuriem šī sestdiena izrādīsies darba diena, radīsies iespēja apmeklēt pasākumu.

Par pavasara tirdziņu norises vietu izvēlētas bijušās «Sapņu fabrika» (Lāčplēša iela 101) plašās telpas. Ērta nokļūšana no jebkuras vietas. Teritorijā ir pieejama bezmaksas autostāvvieta.

Maija sākumā tika izsludināta arī tirdziņu vasaras sezona, kas notiks zem klajas debess Pulkveža Brieža ielā 28A. Sekot aktuālākajai informācijai var Diz.aina tirgus Facebook vietnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu