Ar 265 metru garu sarkano paklāju atklāts Eirovīzijas konkurss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Kijevā svinīgi atklāts 62. ikgadējais starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā no Latvijas startē kolorītā poproka apvienība «Triana park». Grupa ar Agnesi Rakovsku centrā Eirovīzijā uz lielās skatuves kāps jau 9. maijā, pirmajā pusfinālā. 11. maijā gaidāms otrs pusfināls, bet lielais fināls paredzēts 13. maijā.

265 metru garais sarkanais paklājs tika izklāts starp Marinskas parku un Marinskas pili. Šādi organizatori vēlējušies pasaulei parādīt Kijevas vēsturisko un moderno pusi.

Kā LTV pastāstīja Rakovska, lielais uztraukums ir pazudis un uz lielās skatuves grupa jūtas ļoti komfortabli.

«Abi mēģinājumi bijuši ļoti, ļoti veiksmīgi,»

ekspresintervijā LTV žurnālistei Anastasijai Djakonovai saka Rakovska.

Pielabota arī divdomīgā Brīvības pieminekļa videoprojekcija, kas dažiem Eirovīzijas faniem atgādināja ko freidisku. Šobrīd Mildas siluets ir izkrāsots.

Latvijai pusfinālā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

Abus Eirovīzijas pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē LTV1, savukārt mūziķu gaitām Kijevā būs iespēja sekot līdzi mājaslapā «www.eirovizija.lv»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu