Latvijas «X Faktoru» vadīs Markus Riva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Kanālā TV3 rudenī gaidāmā populārā muzikālā realitātes šova «X Faktors» vadītājs būs starptautisku pieredzi guvušais latviešu mūziķis un producents Markus Riva. Viņš no 8. līdz 13. maijam piedalīsies arī dalībnieku atlases procesā, informē «MTG TV Latvia».

«Man ir liels pagodinājums būt par vadītāju šovam, kam esmu sekojis līdzi daudzu gadu garumā, īpaši Lielbritānijas, Amerikas un pēdējos gados arī Ukrainas versijai. No visiem pasaules dziedāšanas šoviem tieši «X Faktors» ir pats interesantākais pēc savas koncepcijas un, manuprāt, skatītājiem būs ļoti interesanti vērot, kā tas viss notiks pie mums, Latvijā. Prieks būt daļai no šī, varētu pat teikt, vēsturiskā notikuma, jo kas zina, kādus talantus mēs atklāsim, – tas varētu būt jauns mākslinieku vilnis Latvijas popmūzikā!» stāsta Riva.

«X Faktora» atlases norises laiks un vieta

• 8. maijā plkst. 15:00 Liepājā - Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39

• 9. maijā plkst. 15:00 Valmierā - Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10

• 10. maijā plkst. 15:00 Jelgavā - Zemgales Olimpiskajā centrā, Kronvalda ielā 24

• 11. maijā plkst. 15:00 Rēzeknē - Rēzeknes novada pašvaldībā, Atbrīvošanas alejā 95a

• 12. maijā plkst. 15:00 Daugavpilī - Park Hotel Latgola, Ģimnāzijas ielā 46

• 13. maijā plkst. 12:00 Rīgā – Spīķeru koncertzālē, Maskavas ielā 4 k-1

Reģionālajās atlasēs «X Faktors» pretendentiem būs jāizpilda dziesma pēc savas izvēles, kā arī jābūt gataviem nodziedāt kādu dziesmu pēc žūrijas lūguma un atbildēt uz jautājumiem par savu pieredzi un muzikālajām iecerēm. Varēs dziedāt pie līdzi paņemtas fonogrammas vai bez pavadījuma. Talantus uzklausīs un vērtēs šova producentu un mūzikas redaktoru komanda ar pieredzi mūzikas un šovbiznesa jomā.

Labākie no reģionālajām atlasēm vasaras izskaņā tiksies atlases finālā Rīgā.

«X Faktors» ir muzikālais realitātes šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka «X Faktora» dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu