«Rihards Lībietis Orchestra» izdos albumu «Live In Concert»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arita Strode-Kļaviņa

Akustiskās miera mūzikas kvintets Rihards Lībietis Orchestra ar prieku laiž klajā savu otro albumu - dzīvo koncertierakstu «Live In Concert» un aicina uz albuma prezentācijas minikoncertu un satikšanos Kaņepes Kultūras centrā 18. maijā. Albumā fiksēts grupas gada jubilejas koncerts, kas noritēja Ģertrūdes ielas teātrī 2016. gada 11. septembrī.

«Mūsuprāt, tieši dzīvajā lielākoties parādās katra mūziķa īstā dvēsele un tā maģiskā sajūta, ko no studijas ierakstiem nedabūt. Pēc albuma «Scream, Breathe, Cry» izdošanas, kas ir diezgan izteikts studijas ieraksts, dzīvais koncertieraksts šķita diezgan loģisks solis grupas attīstībā,» tā paši mākslinieki.

«Live In Concert» albumā varēs dzirdēt gan grupas oriģinālkompozīcijas, gan arī improvizācijas elementus, kas ir dabīga katra koncerta sastāvdaļa. Albumā būs dzirdams arī Ģertrūdes ielas teātra koncerta īpašais viesis - Mārtiņs Miļevskis (perkusijas). Albuma vizuālo noformējumu veidojusi Elīna Brasliņa, savukārt skaņas materiāla apstrādi - Toms Lisments (mikss) un Edgars Skrāģis (māsters).

Rihards Lībietis Orchestra sastāvā nemainīgi darbojas Rihards Lībietis (ģitāra), Gints Smukais (ģitāra), Matīss Repsis (perkusijas), Erna Daugaviete (čells) un Toms Lipskis (bass). Grupa kopā aizvadījusi vairākus lielākus un mazākus koncertus Baltijas valstu klubos un kafejnīcās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu