Kloja Kardašjana nedēļā sava mīļotā vajadzībām tērē 50 tūkstošus dolāru!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kaut arī katrā intervijā jaunākā Kardašjanu māsa Kloja apgalvo, ka starp viņu un basketbola zvaigzni Tristanu Tomsonu viss ir nopietni, viņi patiesi mīl viens otru, sportista draugi paziņo, ka viss nav tik rožaini pāra attiecībās. Izrādās, Kloja mēģina panākt sportista labvēlību, pērkot dārgas dāvanas par vismaz piecdesmit tūkstošiem dolāru ik nedēļu.

Kloja Kardašjana vēlas apprecēt sportistu, vēlas kļūt par māti, bet Tristans tam nav gatavs, viņš tik tikko spēj samierināties, ka bijusī mīļotā tam dāvājusi dēlu, vairāk atbildības viņš pagaidām nav gatavs uzņemties.

? US ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Sportistam nepārtraukti tiek dāvātas dārgas dāvanas, rīkotas ballītes, tas liek justies neveikli draugu priekšā, pat liek sevi uztvert kā pērkamu vīrieti.

Tristans vairākkārt ir teicis Klojai, ka nevēlas dāvanas, vien viņas sabiedrību, bet sieviete to nedzird, viņa tik ļoti vēlas ģimeni, ka ir gatava to iegādāties.

Basketbolista vecāki nevēlas, lai viņu dēls saradojas ar Kardašjanu ģimeni, jo uzskata, ka kļūšana par Kardašjanu klana pārstāvi beigu beigās salauzīs dēla dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu