Duļevska vīru «noskatījusi» uz noraidīto spēlētāju soliņa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

TV dīva un šova «Es mīlu Tevi, Latvija!» vadītāja Jana Duļevska atminas laiku, kad iepazinās ar savu vīru - hokejistu Rodrigo Laviņu. Toreiz, pirms 20 gadiem, Jana mīļoto vīrieti pamanījusi TV ekrānā, uz noraidīto spēlētāju soliņa.

Intervijā žurnālam «Klubs» Duļevska atminas, ka Laviņu pirmo reizi ieraudzījusi, skatoties hokeja spēli, lai gan par šo sporta veidu viņa nav bijusi sajūsmā.

«Visa ģimene skatījās hokeju, bet es, skrienot garām, ievēroju, ka viens mūsējais ir noraidīts - tāds noaudzis, ar rugājiem. Nodomāju -tie hokejisti tā neko... Mazliet uzjundīja vēsmas,» intervijā atklāj simpātiskā TV dīva.

Simpātiskajai šovu vadītājai tajā laikā bija vien 16 gadu, bet piecus gadus vēlāk Laviņš lūdzis daiļās sievietes roku, tiesa, bildinājumu izsakot rakstiski.

«Bildinājums bija paslēpts saldumu groziņā, bet iepriekš bija jāseko norādēm - aizej tur, paņem to... Rodrigo idejas ir loti oriģinālas, viņš bieži pārsteidz ar izdomu,» skaisto bildinājumu atminas Duļevska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu