Pieci reālistiskākie Holivudas orgasmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Lai notēlotu orgasmu, iespējams, pat nav jābūt labai aktrisei, taču uz lielā ekrāna šādam tēlojumam jābūt īpaši izjustam. Lūk, pieci reālistiskākie Holivudas orgasmi, protams, ar zināmu humora piedevu.

 
Foto: Kadrs no video

Mega Raeina filmā «Kad Harijs satika Salliju»

Protams, šis nav īsts orgasms, bet pie velna... Šajā 1989. gada romantiskajā komēdijā, kurā galvenās lomas atveido Mega Raiena (Meg Ryan) un Bilijs Kristals (Billy Crystal), Megas atveidotā Sallija «uzbudina» visu restorānu.

 
Foto: Kadrs no video

Kima Ketrela filmā «Porky’s»

Kulta seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Kima Ketrela (Kim Cattrall) pirms savas lielās zvaigžņu stundas, 1982. gada filmā «Porky’s» atveidoja karsējmeiteni Linu Honivelu. Tiesa, slavena viņa kļuva nevis ar saviem deju soļiem, bet gan neprātīgi skaļo uzvedību seksa laikā.

 
Foto: Kadrs no video

3. Kevina Klaina sejas izteiksme filmā «A Fish Called Wanda»

Amerikāņu aktiera Kevina Klaina (Kevin Kline) orgasms varētu būt viens no smieklīgākajiem. 1988. gada komēdijā «A Fish Called Wanda», viņš, runādams itāļu mēlē, savaldzina kādu dāmu (Jamie Lee Curtis), un rezultātā dzimumakta beigās nodemonstrē visjocīgāko sejas izteiksmi kino vēsturē.

 
Foto: Kadrs no video

Dženifera Anistone filmā «Visvarenais Brūss»

Kad filmas «Visvarenais Brūss» varonis Brūss (Džims Kerijs) iegūst dievišķas spējas, viņš tās tiešām izmantoja «lietderīgi» - viņš iemācīja savam sunim nokārtoties uz poda un ar domu spēku apmierināja savu draudzeni (Dženifera Anistone). Kās tas notika? Noskaties!

 
Foto: Kadrs no video

Džeina Fonda filmā «Barbarella»

Rožē Vadima (Roger Vadim) 1968. gada zinātniskās fantastikas filmā «Barbarella» aktrises Džeinas Fondas varone nonāk ļaundaru rokās, kas nolemj viņu nogalināt ar «baudas aparātu». Mākslīgā stimulācija beidzas ar dūmiem un šoku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu