Opolais sajūsmina Pučīni mīļotājus Berlīnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Spožais latviešu soprāns Kristīne Opolais debitējusi Džakomo Pučīni operas «Toska» koncertuzvedumā uz Berlīnes Filharmonijas skatuves, informē Andreja Žagara kultūras atbalsta un attīstības fonda vadītājs Andrejs Žagars. Koncertuzvedums Berlīnē kopā itāļu tenoru Stefano la Kollu bija noslēguma akords četrām veiksmīgi nodziedātām «Toskas» izrādēm Lieldienu festivālā Bādenbādenē.

«Vēlos pateikt lielu paldies lieliskajiem Berlīnes filharmonijas mūziķiem: esmu pavadījusi brīnišķīgu laiku, muzicējot un radot mākslu kopā ar jums! Paldies diriģentam seram Saimonam Ratlam par lieliskajiem muzikālajiem brīžiem, paldies arī maniem fantastiskajiem kolēģiem un aizrautīgajai publikai!» pēc koncertuzveduma teica Opolais.

Foto: Publicitātes foto

««Toska» - tā ir mīlestība, intimitāte, greizsirdība, naids un sadistiska nežēlība. Pučīni mūzika ir ļoti emocionāla, taču Kristīnes interpretācijā tā kļūst vēl piesātinātāka. Ne velti Opolais dēvē par Pučīni pirmo lēdiju,» saka Žagars.

Latvijas skatītājus šovasar gaida silta atkalredzēšanās ar iemīļoto operzvaigzni: 5. augustā Dzintaru koncertzālē Kristīne Opolais muzicēs kopā ar tenoru Pāvelu Černovu un Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri diriģenta Sesto Kvatrīni vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu