Valpurģu naktī Tērvetē muzikāli priekšnesumu un uguns šovs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

30. aprīlī Tērvetes dabas parkā norisināsies pasākums «Valpurģu nakts pavasarīgās mistērijas», kurā paredzēti muzikāli priekšnesumi un uguns šovs, informē dabas parka Tūrisma informācijas centrā.

Rūķu sētā un Rūķu ciemā no plkst.19 līdz 21 darbosies Rūķu saimes pārstāvji, bet Rūķu pilsētā «Čiekure» no plkst.20 līdz 21 varēs dziedāt un dejot kopā ar Čučumuižas rūķiem.

Pasākumi no plkst.21 līdz 23 notiks arī Pasaku mežā, bet atrakciju laukuma estrādē no plkst.21 līdz 23 paredzēta muzikāla un izklaides programma ar grupām «Radio Orchestra», «Chill Out» un uguns šovu no «Soul of Flames».

Pasākuma rīkotāji aicina ierasties maskās un piedalīties masku parādē, ērtai pastaigai naksnīgā mežā līdzi jāņem lukturīši.

Valpurģu naktī būs pieejami arī «Laimīgās zemes» virvju un trošu ceļi, savukārt Tērvetes tauriņu mājās no plkst.19 līdz diviem naktī būs redzama krēslas tauriņu parāde un gaismu spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu