Aktrise Hilarija Dafa izšķīrusies ar kārtējo draudziņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Pēc nepilnu trīs mēnešu attiecībām izšķīrusies aktrise Hilarija Dafa un Metjū Komijs. Slavenībai jau atkal neizdevās izveidot nopietnas attiecības, pēc šķiršanās no vīra aktrises ilgākās attiecības bijušas vien pusgadu.

Pirms trīs mēnešiem paparaci pieķēra aktrisi Hilariju Dafu noslēpumaina svešinieka klātbūtnē baudām atpūtu Santabarbarā, pēc tam mīlnieki svinēja Valentīna dienu Kostarikā, un pēc šā romantiskā brauciena viņu attiecības sāka šķobīties, līdz pāris izlēma iet katrs savu ceļu.

Kā stāsta mīlniekiem tuvu esošas personas, Hilarijas un Metjū jūtas radās darba procesā, laikā, kad Hilarija studijā iedziedāja dziesmu, jo, kā vairums aktrišu, ir dziedoša aktrise, attiecības strauji attīstījās, bet slavenībai ar mīlas «dzirksteli» bija par maz.

Nesamērojamie darbu grafiki darījuši savu, jo aktrise nevēlējās dot mīļotajam naudu, bet tas nevarēja atļauties teju katrā nedēļas nogalē doties pie Dafas uz vietām, kur viņa strādā.

Pēc šķiršanās Hilarija jau redzēta bijušā mīļotā, fitnesa trenera Džeimsa Volša sabiedrībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu