Diāna Pīrāgs apsver iespēju glābt laulību ar francūzi Frenku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja Diāna Pīrāgs pirms gada izšķīrās ar sava nepilnus trīs gadus vecā dēla Leona tēvu - franču finansistu Frenku Cesto. Pāris pēc šķiršanās sāgas tagad ir salīdzis mieru, piedevuši viens otram, un Diāna nenoliedz, ka abi tomēr varētu palikt kopā.

Lai arī dziedātāja ir brīva no attiecībām, izdevumam «Vakara Ziņas» viņa atzinusi, ka bieži pavada laiku kopā ar dēla tēvu Frenku.

Pīrāgs sacīja, ka pēc šķiršanās abu attiecības kļuvušas labākas un viņi nav no tiem pāriem, kuri pēc attiecību izjukšanas nevēlas viens otru redzēt.

«Dzīve nav prognozējama, un visādi var gadīties. Tad jau redzēs, kā viss izvērtīsies. Var būt, ka paliekam arī kopā,» izdevumam atklājusi dziedātāja.

Pāris pēc divu gadu kopdzīves iestūrēja laulības ostā 2014. gada 8. martā, tomēr paziņoja par šķiršanos pagājušā gada martā. Šķiršanās iemesls plašsaziņas līdzekļos atšķiras, tomēr tiek minēts tas, ka Pīrāgs nav bijusi mierā ar vīra piedalīšanos Latvijas Nacionālā teātra izrādē «Uguns un nakts», ko mūzikas leģendas Olgas Pīrāgs meita raksturojusi kā «fašistisku un nacionālistisku».

Savukārt francūzis savā «Facebook» profilā publiskā paziņojumā bija atklājis Diānas agresīvo dabu un to, ka sieviete draudējusi Frenkam atņemt aizbildniecības tiesības pār viņu dēlu Leonu.

Šī bija Diānas Pīrāgs otrā laulība. No pirmās laulības ar dzīvesbiedru Dmitriju Diānai ir meita Anželika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu