Kendela Dženere: «Manas māsas ir pārāk daudz tendētas uz ārējo skaistumu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divdesmit vienu gadu vecā modele Kendela Dženere ir viena no populārākajām mūsdienu modelēm, dizainers Karls Lāgerfelds uzskata Kendelu par vienu no savām mūzām, tāpat jaunajai modelei portālā «Instagram» ir 78,9 miljoni sekotāju. Tiesa gan, pie popularitātes Dženerei nenākas pierast, viņa ar to dzīvo diendienā no vienpadsmit gadu vecuma, kad sāka uzņemt šovu «Keeping Up With The Kardashians».

Kendela neslēpj, ka viņa mākslīgi nemēģina radīt popularitāti, viņai nav būtiski atrasties dažādu portālu slejās vai žurnālu lapās, protams, modeles darbs veicina popularitāti, bet tas tiek panākts ar darbu, ne skandāliem.

Modele vienmēr bijusi citādāka, ja to salīdzina ar pārējām populārajām māsām; Kendelai vienmēr paticis vīriešu apģērbs, jaunības gados, kad māsas centās būt pēc iespējas seksīgākas, viņa izvēlējās ērtu apģērbu, nereti no brāļa skapja aizņemoties T-kreklus.

Salīdzinot ar citām māsām, modelei nav tik būtisks ārējais veidols, mākslīgais skaistums, perfektums, viņa spēj apmeklēt modeļu atlases uzreiz pēc miega, nepavadot stundas pie spoguļa gatavojoties, toties māsas nespēj iziet pat pagalmā bez gatavošanās.

Kendela uzskata, ka ir vairāk atsitusies tēvā, ne mātē, jo pievērš lielāku uzmanību iekšējai pasaulei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu