Dziedātājai Kailijai Minogai piedēvē romānu ar princi Endrjū

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc traģiskās šķiršanās no aktiera Džošua Sasa dziedātāja Kailija Minoga mēģināja atsākt tikties ar pāris saviem bijušajiem mīļotajiem, bet visos gadījumos attiecības beidzās, vēl īsti nesākušās. Nu slavenībai piedēvē romānu ar princi Endrjū.

Pagaidām šī informācija nav ne apstiprināta, ne noliegta, kaut gan presē spekulācijas par šo tēmu parādās jau vairāku nedēļu garumā. Karaļnama klusēšana tikai pastiprina aizdomas par baumu patiesumu.

Pārim tuvu stāvoša persona stāsta, ka princis uzzinot par Kailijas šķiršanos no jauniņā aktiera, kurš to izmantoja tikai popularitātes veicināšanai, uzrakstīja dziedātājai SMS, lai izteiktu atbalstu; kā nekā viņi ir pazīstami jau vairākus gadus.

Sarunas ar princi palīdzējušas māksliniecei tikt pāri šķiršanās sāpēm, noticēt sev, atgūt pašlepnumu, un tas viss veicinājis jaunu attiecību sākumu.

21.aprīlī norisināsies hercogienes Keitas Midltones māsas Pipas Midltones kāzas, kurās ieradīsies arī princis Endrjū; redzot viņa pavadoni, būs skaidrs, vai viņš satiekas ar Kailiju, vai tomēr tās ir tikai baumas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu