Čārlijs Hanems pastāstījis, kāpēc apprecējās astoņpadsmit gadu vecumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktiera Čārlija Hanema pielūdzēji zina, ka slavenība jau divpadsmit gadus satiekas ar aktrisi Morganu Maknelisu, bet daudzi neapzinās, ka slavenība pirms šīm ilgajām attiecībām bija precējies ar aktrisi Ketrīnu Taunu. Laulības notikušas, kad aktierim bija vien astoņpadsmit gadu.

Aktieris intervijā atklājis, ka ticies ar aktrisi Ketrīnu Taunu trīs nedēļas, pāris jutās tik ļoti iemīlējušies, ka devās uz Lasvegasu un apprecējās.

Jūtas, kuras Čārlijam radīja Ketrīna, bija pirmā mīlestība, un viņi izlēma apprecēties, lai aktierim nebūtu no Amerikas jāatgriežas Anglijā, pāris apzinājās, ka apprecoties, vienalga, cik liels būs viņu strīds, Hanemam un Taunai nāksies tikties vēlreiz, kaut vai lai izšķirtos.

Laulība ilga trīs gadus, un pēc šķiršanās Čārlijam palika pāra kopīgie kaķi, par kuriem viņš rūpējas vēl šodien.

Slavenība nenožēlo laulību, bet sauc to par lielisku dzīves skolu, kura iemācīja nesteigties it visā, kas attiecas uz mīlestību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu