Kendisa Kamerona Burē: «Tas, ka ticu Dievam, nenozīmē, ka ienīstu gejus»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Pilna māja» zvaigzne Kendisa Kamerona Burē sociālajos tīklos ievietojusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama t-kreklos, uz kuriem citēti dažādi teksti no Bībeles, tas daudziem liek domāt, ka aktrise neatbalsta LGBT kopienas cilvēkus un ir homofobe. Slavenība nespēja klusēt, neiesaistīties apspriešanā un paziņoja, ka tas, ka viņa tic Dievam, nenozīmē, ka viņa ienīst gejus.

Ieraugot aktrises fotogrāfijas, kurās uz t-krekliem ir dažādi it kā nevainīgi izteicieni no Bībeles, daudzi aktrises atbalstītāji izteikušies negatīvi par slavenību, jo, kā beigās izrādījās, vairāki saukļi, kurus iemīļojusi arī slavenība, ir tipiskākie LGBT kopienas noliedzēju, nīdēju saukļi.

Aktrise, lasot ļaunos komentārus, nav spējusi klusēt un aizstāvējusi sevi, rakstot, ka nesaprot, kāpēc cilvēki ir tik ļauni pret viņu, nezinot neko par tās uzskatiem.

Kendisa nav homofobe un vienmēr jūtas slikti, kad kāds uzskata, ka viņa šķiro cilvēkus, vienalga, vai pēc orientācijas, ādas krāsas vai maciņa biezuma.

Burē piebilst, ka tas, ka viņa mīl Jēzu, nekādā veidā neliecina, ka viņa ienīst gejus vai kādas citas grupas cilvēkus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu