DDT Sīļa un Gricmaņa jaunības traģēdija «Būt nacionālistam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aivars Ivbulis

Ceturtdien, 13. aprīlī, pulksten 19 «Dirty Deal Teatro» (DDT) pirmizrādi piedzīvo režisora Valtera Sīļa un dramaturga Matīsa Gricmaņa radošajā sadarbībā tapušais atmiņu monologs četriem aktieriem – «Būt nacionālistam», informē DDT pārstāvji.

Jaunības traģēdija «Būt nacionālistam» ir viena no Latvijas valsts simtgades programmas norisēm. Izrādes pamatu veido dramaturga Matīsa Gricmaņa pirms vairākiem gadiem gūtā pieredze, nonākot darbā Saeimā par palīgu pazīstamam nacionālistu deputātam, kā arī notikumi, kas viņu līdz tam aizveda. Tādējādi izrāde ir patiess stāsts par pieaugšanu, jaunības ideālu un pārliecību rašanos un transformēšanos.

Izrādes radošajā komandā darbojas arī scenogrāfs Uģis Bērziņš, gaismu mākslinieks Lauris Johansons, lomās – Matīss Gricmanis, Ance Strazda, Āris Matesovičs, Jānis Kronis.

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Tuvākā izrāde – 18. aprīlī pulksten 19.

Latvijas valsts simtgades svinības notiks laikā no 2017. gada līdz 2021. gadam. Latvijas valsts simtgades svinību galvenais vēstījums ir «Es esmu Latvija», akcentējot, ka Latvijas valsts galvenā vērtība ir cilvēki, kuri ar savu ikdienas darbu veido tās tagadni un kopā ar jauno paaudzi liek pamatus rītdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu