Toni ASV kinoteātros turpina noteikt Bēbis Boss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātros otro nedēļu pēc kārtas saimnieko Bēbis Boss - animācijas filma «Boss Baby», kur galvenās lomas ieskaņojis Aleks Boldvins (Alec Baldwin) un seriāla «Draugi» aktrise Lisa Kadrova (Lisa Kudrow).

Filma otrajā nedēļā iekasējusi 26,3 miljonus dolāru.

Šis pieaugušajiem un bērniem visos laikos aktuālais stāsts tiek vēstīts no septiņgadīgā Tima skatu punkta - viņš jūtas vecāku uzmanības apdalīts no brīža, kad ģimenē ienāca jaunākais brālis. Taču jaundzimušais nav gluži parasts bērns - viņš ir dzimis līderis, ļoti prātīgs un it visā redz izaicinājumus savam biznesam. Kad Tims nejauši uzzina par sazvērestību ar mērķi iznīcināt mīlestību visā pasaulē, viņš saprot, ka būs vajadzīgs uzticams un gudrs sabiedrotais, lai stātos ceļā ļaundariem.

2. vietā šonedēļ vērienīgā «Disneja» filma «Skaistule un briesmonis» («Beauty and the Beast») ar Emmu Vatsoni galvenajā lomā. Iekasēti 25 miljoni.

3. vietā animācijas filma «Smurfi. Zudušais ciemats» («Smurfs: The Lost Village»).

Animācijas filmas «Smurfi. Zudušais ciemats» režisors Kelijs Asbarijs ir arī lielu un mazu skatītāju iemīļotās animācijas filmas «Šreks 2» autors. Šoreiz viņš piemīlīgos zilos rūķus smurfus iepazīstina ar noslēpumainu karti, kas amizantos varoņus iedrošina doties briesmu pilnā piedzīvojumā, lai atklātu zudušu ciemu. Viņiem pa pēdām seko ļaunais burvis Gargamelis, taču tas neattur smurfus no brīnumainā meža izzināšanas un lielākā smurfu noslēpuma atklāšanas.

Neparastie rūķi smurfi pirmo reizi pasauli ieraudzīja 1958. gadā, kad tos komiksā iekļāva populārs beļģu komiksu mākslinieks Peijo. Laika gaitā oriģināli tika uzzīmēti 99 dažādi smurfi, turklāt katram tika piešķirts savs vārds, kas atbilda rūķa rakstura vai izskata iezīmēm. Mūsdienās leģendāro rūķu skaits gan ir krietni lielāks, jo daudzi mākslinieki ir papildinājuši Peijo veikumu.

4. vietā jauna komēdija «Going in Style» ar Morganu Frīmenu galvenajā lomā, bet top5 noslēdz režisora Rūperta Sandersa (Rupert Sanders) ilgi gaidītā futūristiskā filma «Ghost in the Shell», kas ir populāras japāņu mangas ekranizācija. Tajā galvenā loma atvēlēta amerikāņu aktrisei Skārletai Johansonei (Scarlett Johansson).

Top5:

NosaukumsNedēļas ieņēmumiKopējie ieņēmumi
1. The Boss Baby$ 26 300 000$ 89 373 318
2. Beauty and the Beast$ 25 022 000$ 432 316 034
3. Smurfs: The Lost Village$ 14 015 000$ 14 015 000
4. Going in Style$ 12 500 000$ 12 500 000
5. Ghost in the Shell$ 7 350 000$ 31 573 450
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu