Pateicoties «tverkingam», repere Igija Azīlija nedēļas laikā zaudējusi sešus kilogramus svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sniedzot interviju Jaunzēlandes radiostacijai «Nova 96.9», repere Igija Azīlija paziņojusi, ka, gatavojoties filmēt savas dziesmas «Mo Bounce» videoklipu, viņa zaudējusi vairāk nekā sešus kilogramus svara, un viss pateicoties «tverkingam».

Pirms klipa filmēšanas māksliniecei vajadzēja iemācīties ļoti labi «tverkingot» jeb kratīt dibenu mūzikas ritmā, repere to darījusi, veselu nedēļu veltot stundas dejošanai, un rezultātā ne tikai labi iemācījās šo dejas paveidu, bet arī zaudēja svaru.

Zvaigzne neslēpj, ka «tverkings» nav tik viegls, kā izskatās, viņa pat apmeklējusi deju nodarbības, jo, lai dejotu šo deju, ir jābūt ļoti lokanam un izturīgam.

Pasniedzēja ieteikusi Igijai arī apmeklēt jogas nodarbības, kuras palīdz atbrīvoties, bet atbrīvošanās palīdz dejot.

Nu Igija vairs nedomā ievērot diētas, ko parasti dara pirms lieliem pasākumiem, koncertiem vai klipu filmēšanas, viņa daudz labprātāk klausīsies mūziku un dejos, nekā atteiksies no saviem mīļākajiem ēdieniem.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu