Arī dziedātājs Normunds Rutulis jaunībā aktīvi baudījis bohēmisko dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Šlāgermūziķis Normunds Rutulis, kurš savas muzikālās gaitas uzsāka «acid jazz» un «funk» žanrā, atzinis, ka jaunībā aktīvi baudījis bohēmisko dzīvi, daudz lietojot alkoholu un narkotikas.

Viņš savulaik kāpis uz skatuves «kunga prātā» un pat smēķējis marihuānu jeb tā saukto «zālīti». Alkohola lietošanu palīdzējusi pārtraukt ģimene, bet narkotikas viņš pārstājis lietot daudzo blakņu dēļ.

«Tas bija saistīts ar fizioloģiskajiem procesiem, tas bija 2004. gads, kad atmetu arī smēķēšanu. Tajā laikā atrados tādā sabiedrības daļā, kur bija iespēja pamēģināt. Bet tad sapratu, ka tas mani sāk dzīt slinkumā, sākās darbu atlikšana uz rītdienu, bet bija jādara šodien.

Tam bija daudz visādu blakņu. Balsij kaut kā sāka traucēt. Es no bērnības slimoju ar astmu, un arī tā kaut kā saasinājās. Kopš nesmēķēju, man tā astma aizvien attālinās, tas man patīk un ļauj saprast, ka esmu pareizi rīkojies,» žurnālam «Ieva» pastāstīja mūziķis.

Tāpat Rutulis izdevumam atklāja, ka nebija plānojis sākt karjeru šlāgermūzikā, bet pēc pirmā lielā hita «Raudāja māte» karjera ieņēmusi citu kursu: «Lepojos ar to, ka esmu uz skatuves, ka man ir iespēja attīstīties un manī ir daudz radoša potenciāla. Tas ir pats svarīgākais.»

Pilnu interviju ar Normundu Rutuli var izlasīt jaunākajā žurnāla «Ieva» numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu