Paukštello joprojām nav atguvis kāroto svaru, nu izlēmis grauzt sasalušu zupu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens

Aktieris un dziedātājs Jānis Paukštello pēc 66. dzimšanas dienas nolēmis līdz savām un 62 gadus vecā kolēģa Vara Vētras 18. aprīlī Jaunpiebalgā paredzētajām svinībām atkal zaudēt svaru.

Paukštello iecienījis ik pa laikam ievērot kādu diētu un ir izmēģinājis ļoti dažādas metodes. Lai īsajā laikā zaudētu svaru, viņš šoreiz nolēmis ķerties pie pārbaudītām vērtībām.

«Ieturēšu angļu diētu. Divas dienas ēdīšu tikai rupjmaizi ar pienu, divas – dārzeņus un divas - tikai gaļu, tad atkal sākšu visu no sākuma,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja mākslinieks.

Ja šī diēta nebūs pietiekami efektīva, viņš sola ķerties pie drastiskākas rīcības: «Vislabākais esot ielikt zupu saldētavā un tad sasalušu to pamazām grauzt. Es tam ticu, jo, piemēram, Latgalē ēd šausmīgi sakaltušu sieru. Tas arī ir labs variants, jo tādu sieru apēst daudz nav iespējams.»

Paukštello stāsta, ka pēdējā laikā ir palaidies un ar tievēšanu vēl neiet tik labi, cik gribētos, taču sola cīņu ar liekajiem kilogramiem turpināt līdz pat oktobrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu