Piesakies šova «X Faktors» atlasei!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sākusies pieteikšanās Latvijā veidotā pasaulē pazīstamā mūzikas šova «X Faktors» atlasei, informē «MTG TV Latvia» pārstāve Agnese Orole. Šova atlasei kādā no Latvijas pilsētām iespējams pieteikties līdz šā gada 7.maijam, aizpildot pieteikuma anketu «X Faktors» interneta vietnē «xfaktors.lv».

Jauno talantu atlase notiks no 8. maija līdz 14. maijam Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Rēzeknē, Daugavpilī un Rīgā.

Par precīzu atlases norises laiku un vietu organizatori atlases dalībniekus informēs individuāli ar īsziņas palīdzību.

Kā ziņots, rudenī televīzijas kanāls TV3 skatītājiem piedāvās Latvijā veidotu pasaulē pazīstamo mūzikas šovu «X Faktors», kurā Latvijas muzikālajiem talantiem būs iespēja izcīnīt savu iespēju nokļūt slavas zenītā un attīstīt sevi profesionāli.

«MTG TV Latvia» pieņēma lēmumu par šova veidošanu Latvijā, jo šis ir spēcīgs zīmols visā pasaulē, kas ar lieliem panākumiem startējis daudzās pasaules valstīs, tostarp, kaimiņvalstī Lietuvā. Tāpat tas būs sava veida profesionāls izaicinājums, ņemot vērā vērienīgo, panākumus guvušo un atpazīstamo šova formātu.

«»X Faktors» ir spēcīgs zīmols visā pasaulē un esam gandarīti par iespēju realizēt to arī Latvijā. Šovs ar lieliem panākumiem startējis arī Lietuvā kanālā TV3 - mēs lepojamies ar kolēģu sasniegumiem un esam droši, ka arī Latvijā šova panākumi būs spoži!» pārliecību pauda «MTG TV Latvia» vadītāja Baiba Zūzena.

«MTG TV Latvia» Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Laima Kristapsone sacīja, ka š

ova atlasē aicināti pieteikties cilvēki, kuriem nav sveša mūzika.

«Galvenais, lai pretendents ir kaut nelielā mērā ar mūziku uz «Tu«. Tā kā tas ir mūzikas šovs, tas ir galvenais nosacījums,» teica Kristapsone, piebilstot, ka citu ierobežojumi, lai pieteiktos šovam nav.

Viņa norādīja, ka pagaidām nav zināms, vai Latvijā veidotais mūzikas šovs kaut kādā ziņā atšķirsies no ārvalstīs demonstrētajiem - lēmums par to vēl nav pieņemts.

«X faktors» ir pasaules mērogā pazīstams televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošos mūzikas talantus. Skatītājiem tā ir iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem - attīstīt sevi pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā, iegūt klausītāju atzinību un, iespējams, atspērienu veiksmīgai mūziķa karjerai. Starp spožākajiem «X Faktora» veiksmes stāstiem, kuri ieguvuši pasaules slavu pēc dalības šovā, var minēt tādus vārdus kā «One Direction», britu dziedātāju Džeimsu Arturu un viņa tautieti, dziedātāju Leonu Luisu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu