Aktiera Džekija Čana meita hospitalizēta pēc pašnāvības mēģinājuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Aktiera Džekija Čana astoņpadsmit gadus vecā meita Eta Honkongā nokļuva slimnīcā pēc mēģinājuma veikt pašnāvību. Nav zināms, kas mudinājis sievieti uz šādu soli, bet jaunietes draugi neslēpj, ka Eta daudzus mēnešus slimojusi ar depresiju.

Pirms pāris dienām aktiera meita kopā ar draugiem devās brīvdienās, bet pēkšņi izlēma nebraukt, cerot, ka visi uzskatīs, ka viņa devusies brīvdienās, un neviens to nemeklēs pāris dienas.

Jaunietes draugi, uzzinot par Etas pašnāvības mēģinājumu, atklāja, ka viņa daudz par to runājusi, likusi sociālajos tīklos depresīvus tekstus un slimojusi ar depresiju.

2015.gadā kļuva zināms, ka Etai ir ļoti sliktas attiecības ar māti, kurai ir alkohola problēmas, bet tas viņu netraucēja audzināt meitu, morāli graujot viņas personību.

Eta piedzima 1999.gadā, kad aktierim un «Miss Āzijai 90» bija īslaicīgs romāns. Aktieris sākumā atteicās atzīt, ka meitene ir viņa bērns, jo tajā laikā bija precējies, tikai pēc gadiem viņš atklājis, ka viņam bijis romāns un tā sekas ir meita, bet viņš neuztur ar viņu nekādu kontaktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu