«Nolo» radītājas meita par braukšanu dzērumā 5 dienas pavadījusi īslaicīgās aizturēšanas izolatorā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Izdevums «Privātā Dzīve» raksta, ka zīmola «Nolo» dizainere Viktorija Joniere nebēdā par meitas nedienām, jo arī neveiksmēs veidojas meitas dzīves pieredze. Lai vai kā, Beata atbalstīja savu māti Latvijas Modes un stila gada balvas pasniegšanas ceremonijā, bet neaizmirst pirms gada notikušo incidentu.

Incidents noticis pirms gada pēc vienas no Rīgas modes nedēļas ballītēm, kad viņa izlēmusi par labu braukšanai dzērumā, jauno sievieti apturējusi policija un izrādījies, ka viņa brauc 1,2 alkohola promiļu reibumā.

Tā kā Beatai bija jāatgriežas mācību iestādē ārzemēs, tad savu sodu viņa izcieta tikai tagad, tātad incidents viņu neatstāja veselu gadu.

Jaunā sieviete piecu dienu pavadīšanu īslaicīgas aizturēšanas izolatorā nenožēlo ne mirkli, viņa lasījusi grāmatas, bet ārā devusies vēl gudrāka, atbrīvotāka, dzīvi un cilvēkus mīlošāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu