Ledžends pārsteidz Londonas stacijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējos gados arvien biežāk kā vienu no promo aktivitātēm mūziķi izmanto «spontānas» uzstāšanās pilsētvidē. To darījis gan Eltons Džons, gan Eds Šīrans, gan Boriss Grebenščikovs. 29. martā Londonas stacijas apmeklētājus pārsteidzis R&B dziedonis Džons Ledžends (John Legend). Viņš stacijā izpildīja savu smeldzīgo balādi «All Of Me», kā arī jaunu dziesmu «Surefire», kas bija nudien patīkama dāvana steidzīgajiem darbaļaudīm.

Uzstāšanās notika Svētā Pankrasa (St. Pancras) stacijā. Pavisam neilgi pirms ierašanās stacijā ar «Eurostar» vilcienu no Parīzes, Ledžends savā Twitter profilā jau deva mājienu faniem, ka viņš labprāt iemēģinātu stacijā esošās klavieres, rakstot: «Ieradīšos Londonā Svētā Pankrasa stacijā ar «Eurostar UK». Vai viņiem joprojām tur ir tās klavieres?»

Iepriekš šajā pašā stacijā improvizētu pārsteiguma priekšnesumu ir sniedza arī Eltons Džons, kad pagājušajā gadā viņš londoniešiem izpildīja savu klasisko skaņdarbu «Tiny Dancer».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu