Slavenības atpūšas īpašā tehnoloģiju ballītē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

29. marta vakarā Rīgā norisinājās zīmola «Samsung» jaunā telefona prezentācija, telefona atklāšanas svētki norisinājās vienā laikā ar pasaules prezentāciju, kas patīkami pārsteidza viesus, parādot, ka zīmolam ir būtiska arī tik maza valsts kā Latvija.

Mūsdienās nav iespējams sevi iedomāties bez telefona, fotogrāfijām, iespējas jebkurā mirklī apskatīt e-pastu un sociālos tiklus, tāpēc nav brīnums, ka daudzas sabiedrībā pazīstamas personas steidzās novērtēt jauno telefonu.

Pasākumu apmeklēja tādas personas kā modes mākslinieki Indra Salceviča, Reinis Ratnieks, Iveta Vecmane, Dace un Rolands Bahmaņi, TV pāris Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, raidījumu vadītāji Krista Pesecka un Mārtiņš Kapzems, dziedātāja Olga Rajecka, ķirurgs Jānis Žaržeckis, blogeres Alīna Kellere un Brigita Dambeun citi.

Viesi baudīja šampanieti, izmēģināja jaunos telefonus, veltīja laiku sarunām, apspriežot, kas kuram ir pats būtiskākais telefonā. Olgai Rajeckai ir būtiski, lai telefonam ir laba kamera un liela atmiņa, tāpat ekrānam jābūt gana lielam, lai visu laiku līdzi nav jāņem dators.

Toties televīzijas raidījumu vadītājs Mārtiņš Kapzems uzskata, ka tikpat būtisks ir arī akumulators, jo nav patīkami ik pēc pāris stundām meklēt, kur uzlādēt telefona bateriju.

Īpašu pārsteigumu viesiem sagādāja čellu grupa «DaGamba», kura izpildīja Antonio Vivaldi skaņdarbu «Pavasaris».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu