Džastins Bībers ticis pie diviem lieliem, jauniem tetovējumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inst

Dziedātājs Džastins Bībers, kā jau vairums zvaigžņu, savas dzīves nozīmīgākos mirkļus iemūžina dažādos tetovējumos un tādā veidā izdaiļo savu ķermeni. Nu mākslinieks ticis pie diviem jauniem tetovējumiem.

Foto: inst

Dziedātājs Džastins Bībers portālā «Instagram» publiskojis fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņa miesu grezno divi jauni tetovējumi.

Foto: inst

Mākslinieka vēderu rotā liels ērglis, bet uz krūtīm parādījies lāča attēls, abi tetovējumi ir veidoti melni, kaut gan Bīberam ļoti patīk savos ķermeņa zīmējumos izmantot krāsas.

Jaunie mākslas darbi atrodas blakus tetovējumam, kurā attēlots krucifikss, un visi trīs kopā simbolizē viņa ceļu pie Dieva un tā atrašanu.

Fotogrāfijās Bībers pozē vien sporta biksēs, bet viņa torss redzams kails, tā izrādot ne tikai tetovējumus, bet arī trenēto augumu.

Ja citas zvaigznes labprāt taisa tetovējumus uz sejas, Bībers šādai trakulībai nav gatavs, bet paziņo, ka, sasniedzot piecdesmit gadu vecumu, iespējams, domās citādāk.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu