Kāpēc Kriss Evanss veido romantiskas attiecības tikai ar citām slavenībām?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Kriss Evanss pirms pāris nedēļām izšķīrās no aktrises Dženijas Sleitas un intervijā izlēma pastāstīt, kāpēc, veidojot attiecības, par partnerēm izvēlas tikai populāras sievietes.

Aktieris Kriss Evanss pirms attiecībām ar aktrisi Dženiju Sleitu ir bijis kopā ar Džesiku Bīlu, Minku Kelliju, nu paziņo, ka ar Holivudas zvaigznēm ir vieglāk veidot attiecības, jo viņas pārzina radošo «virtuvi», dzīves ritmu, intrigas, paparaci mēģinājumus uzņemt fotogrāfijās kādu privātās dzīves momentu, bet tie, kas nedzīvo šajā ritmā, to nekad līdz galam nespēs izprast, kur nu vēl pieņemt.

Kriss uzskata, ka sievietei, kura nav šovbiznesa pārstāve, ir daudz grūtāk vairākus mēnešus pēc kārtas nesatikt savu mīļoto, kas tajā laikā filmējas citā pasaules malā, bet šovbiznesa pārstāve šo laiku nemanīs, jo pati būs pievērsusies karjerai un šādi atstatuma mirkļi būs kā ikdiena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu