Prezentēta zinātniskās fantastikas žanrā uzņemtā filma «Tas, ko viņi neredz»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Ļoti īsā laika posmā Latvijā tiek prezentēta jau otrā pašmāju filma, šoreiz darbs veidots zinātniskās fantastikas un drāmas žanrā. Lai nosvinētu filmas pirmizrādi, «Kino Citadele» telpās pulcējās aktieri, citi filmas darbinieki, kā arī kino mīļotāji, lai, baudot šampanieti, skatītos jauno pašmāju veikumu.

Ierodoties uz prezentāciju, viesiem bija iespēja satikt galveno lomu atveidotājus, nofotografēties pie īpaši veidotas foto sienas, kā arī apspriest jaunākās kino ziņas un malkot šampanieti.

Daudzi ieradās uz prezentāciju ar ziediem, lai sveiktu gan režisoru, gan aktierus saistībā ar lielo notikumu, kā nekā pašmāju filmas netiek prezentētas katru mēnesi.

Filmas sižeta pamatā ir stāsts par medmāsu Elzu, kas iemīlas savā pacientā – jaunā zinātniekā Nikolā, kurš mākslīgā intelekta izstrādes procesā ir nonācis komā. Nikolā gaida ilga atveseļošanās, savukārt abus varoņus – nebūt ne viegls ceļš uz savstarpēju uzticēšanos, ko sarežģī zinātnieka izgudrojums – mākslīgais intelekts «Anna», kas aktīvi iejaucas varoņu attiecībās, lai Nikolā piederētu tikai viņai.

«Tas, ko viņi neredz» pulcē lielisku aktieru grupu – Andri Keišu, Arni Līcīti, Elīnu Maliginu, Jevgēniju Kačuku un Katerīnu Špitsu.

Pēc filmas vairākas minūtes skanēja aplausi, un tikai tad viesi, pārdomu pilni, devās mājup.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu