Teilors Kīnijs pastāsta par iešanu uz randiņiem pēc attiecībām ar Lady Gaga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktieris Teilors Kīnijs prezentējot telekanāla «NBC» seriālu «Chicago fire» pastāstījis arī par savu mīlas dzīvi un iešanu uz randiņiem pēc attiecībām ar dziedātāju Lady Gaga.

Aktieris intervijā atklājis, ka viņa randiņu dzīve ir pakārtota seriālam un tā tēla attīstībai, jo lielāko savas dzīves laiku viņš pavada filmēšanas laukumā vai mācoties lomu, ar kuru kopā ir jau vairākus gadus.

Pēc attiecībām ar aktieri dziedātāja Lady Gaga jau sākusi jaunu romānu ar savu producentu, turpretī aktieris gandrīz gadu pēc šķiršanās nav redzēts nevienas daiļā dzimuma pārstāves sabiedrībā.

Teilors paziņoja, ka viņam nav konkrēta sieviešu tipa, kas to piesaista, viss slēpjas cilvēka enerģētikā, seksuālajā enerģijā un, protams, humora izjūtā, tas viss ir sākums, kas uztur interesi un vēlmi iepazīties tuvāk.

Kīnijs pagaidām neizjūt nepieciešamību pēc attiecībām, randiņiem, tāpēc izlēmis ieturēt pauzi savas privātās dzīves veidošanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu